DE VÂNZARE 4 camere, Vracar, Belgrade, Serbia, Prote Mateje

DE VÂNZARE - Cod. 31680

  • Tipologie: 4 camere
  • Zona: 113 m²
  • Camere: 3.5
  • Podea: 1

apartament excepțional în Vracar, 113m2, la primul etaj, depus la 96m2, Perfect ușor divizibil în două recomandări jedinice.Topla rezidențiale.
Inițial apartament Lounge în Vracar, Prote Mateje, în partea între străzile Coroanei și Njegos cu program complet renovat, cu înlocuirea tuturor instalațiilor, prelucrarea de pardoseli, pereți și tavane. Dulgherie este un autentic și restaurat. pereți de fațadă groase face un apartament racoros vara si cald iarna. Apartamentul are doua dormitoare unități separate, fiecare cu baie proprie. Stan ușor se poate obține un al treilea dormitor, dacă este necesar. Apartamentul este singura pe podea. Există două uși de intrare din care una este intrarea în pretvorean
cu dulap. Toate camerele, baie și bucătărie au ferestre și ventilație naturală. Peacful marginite de copaci, la cinci minute de mers pe jos de piața de flori, piața Kalenic, grădinițe, școli elementare Vladislav Ribnikar și Sveti Sava, a treia, a cincea și a paisprezecea Belgrad High School, colegii, farmacii, clinici, mai multe supermarket-uri și altele. Alte zone de parcare, fara probleme cu locuri de parcare în stradă. Apartamentul a fost renovat ultima acum cinci ani. Podele din stejar masiv podele, tapet de lux, built-in dulapuri, corpuri de iluminat moderne. Încălzire centrală cu posibilitatea de a trece la încălzire centrală cu cazan propriu care a fost utilizat înainte de introducerea CG. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat. Clădirea este foarte frumos curat și liniștit, P + 4 din 1937 la mernernim intrare, cu o curte comună verde și lift.
Această proprietate poate fi cea mai buna alegere!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB