DE VÂNZARE +5 camere, Beograd, Belgrade, Serbia, Dragoslava Srejovica

DE VÂNZARE - Cod. 28535

  • Tipologie: +5 camere
  • Zona: 580 m²
  • Camere: 17
  • Podea: 4
  • Starea clădirii: Sufficient

Situat pe vârful unui deal, în zona 1 Belgrad, aceasta este o imensă casă cu potențial masiv, fie pentru uz rezidențial și / sau comerciale. Casa principală este dispusă pe 4 etaje, cu un etaj mare la sol mai mica se extinde pe aproape întreaga suprafață a planului casei; acest lucru a fost utilizat anterior ca un atelier de lucru și apoi ca spații comerciale. Mai sus este o camera de zi de 40 + m2, o bucătărie și o baie; de mai sus sunt 4 dormitoare mari, depozitare, o sală de spălătorie și o baie. Există un pod neamenajat mare, cu un loc de trecere foarte mare (peste 4metres la coama acoperișului), care s-ar transforma într-un excelent apartament în stil mansardă. De-a lungul, există balcoane mari la toate camerele majore la toate nivelurile.

A doua jumătate a casei - care se ajunge printr-o intrare separată stradă - este amenajat ca 3 apartamente autonom (2 camere / 3 camere / 4 camere) potrivite pentru inchiriere. Casa are o grădină magică și foarte privat, peste tot în jurul casei, cu copaci maturi si trandafiri alpinism, și o magazie mare.

Casa este deservită de toate traseele majore de autobuz spre centrul Belgradului, deși este posibil să meargă la centrul orașului în mai puțin de o jumătate de oră. Casa a fost în ocupație continuă timp de 40 de ani, deci nu este nevoie de modernizare pe tot; structura, acoperișul și interiorul sunt totuși toate în stare solidă. Aceasta este o oportunitate minunata atât pentru a crea o casă familială fantastică în apropiere de centrul orașului, precum și de a dezvolta un venit fie de uz rezidential sau de afaceri în alte părți ale proprietății.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB