DE VÂNZARE Casă, Beograd, Belgrade, Serbia, Ralja_avala

DE VÂNZARE - Cod. 26497

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 150 m²
  • Camere: 7
  • Podea: 4

Foarte frumos casa ordonată înregistrat, proprietate 1/1, intr-un mediu natural, fără gazele de eșapament și zgomotul orașului și în cazul în care vă aflați la doar 40 minute cu transportul public, stația de autobuz din Belgrad.
Casa are o fatada izolatie termica si este completata, 150 m², pe trei nivele, cu posibilitatea de adaptare a apartamentului și a patra (mansarda). Încălzire centrală pe gaz, aer conditionat totală, de alimentare cu apă urbane, TV prin cablu, cu trei faze de energie electrică, telefon, internet, face această casă funcțional cel mai bun și cel mai simplu formularul de la. În plus față de cele doua bai, doua bucatarii, dormitoare șapte, atelier, pivniță-camara, posibilitatea de a încălzire cu soba -kaljava lemn, doua balcoane, verande, terase, cu o grădină cultivat, fantana piatră în grădină, frumoasa priveliste, internet, în jurul valorii de treizeci de pomi fructiferi (mere, pere, prune, cireșe, nuci, struguri), această casă oferă mai multe posibilități. Aici puteți angaja și turismul rural și totuși nu departe de Belgrad.
Alaturi de casa, care este înregistrat pe un teren de aproximativ 10 de acri există un garaj de 30 mp și o dependință de 40m². Asfalt la casa în centrul și un centru de sănătate, magazine, scoli primare, gradinite, transport urban și suburban, municipii, poștă, etc.
Pretul este 69.000 de euro.
Apel pentru mai multe informații și de a pune toate ce vă interesează.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB