DE VÂNZARE Casă rustică, Sombor, Subotica, Serbia, Doze Djerdja, Telecka

DE VÂNZARE - Cod. 29795

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 200 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 2900

vânzări directe - fără intermediari și comision! De vanzare casa frumoasa din Telečka între Sombor și Backa Topola cu teren mare de 29 de acri. Casa este o clădire veche, înregistrată 1/1, imediat, suprafața 200kvm. • Casa Management, cu detalii de epocă, tavane înalte. Dispune de o baie, 4 dormitoare, bucatarie, terasa acoperita (ganjak) utilizat ca sală de mese de vară, camere suplimentare de utilitate (șoproane, mansarda, subsol). În plus față de casa principală în aceeași curte există o casă mică de 50 de metri pătrați, care pot fi folosite ca un bar. Multe curte betonata si gradina mare. Casa este construită într-o parte din taxa, o bucată de cărămidă. Are energie electrică cu trei faze, TV prin cablu, telefon, apa de la alimentarea cu apă din mediul rural, posibilitatea de încălzire și combustibil solid (3 teracotă sobe) și energie electrică (2 sobe). Casa se afla intr-un sat liniștit bine întreținute și curate, stradal cu drumul asfaltat, în apropierea școlii primare și biserica. Grădiniță și centru de sănătate, la 5 minute de mers pe jos, magazine in apropiere, statia de autobuz la 7 minute de mers pe jos. Excelent loc liniștit, un mediu multinațional, multilingv, oaza de pace, paradis Panonică.
Casa de pe strada de gazon cu câțiva pini. In spatele casei este o curte separată economică (de exemplu, 1100kvm 5 acri) și grădina care se întinde peste 18 de acri (1800kvm).
Proprietatea este situată la 180 km de Belgrad, la 90 km de Novi Sad, la 24 km de Sombor și 25 din Backa Topola. La zece kilometri de la Rezervația Naturală Krivaja la lac, la 26 km de -Zobnatica complex turistic cu lac, aproape de piscine Kljajićevo, spa-uri și Junaković Pačir, precum și peisaje de caracteristici remarcabile, complexele Karadjordjevo și Pannonia.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB