DE VÂNZARE Casă terasată, Bukovac, Novi Sad, Serbia, 22 Augusta

DE VÂNZARE - Cod. 31278

  • Tipologie: Casă terasată
  • Zona: 220 m²
  • Camere: 7
  • Podea: 3

Noi vindem frumoase și spațioase casa noastră de familie în Bukovac, unitatea de aproximativ 15 minute de la Novi Sad, în Serbia. Casa cu trei etaje oferă o vedere liberă asupra acoperișurilor și câmpurile de la Parcul Fruska Gora National al. Bukovac este o suburbie aproape naturală din Novi Sad, cu opțiuni de cumpărături, o școală elementară, gradinita si centru medical. Autobuzul are o stație la numai 5 minute.
Scara, intrarea și la primul etaj au fost renovate în aspect de lemn, recent, cu gresie frumoase. O cameră la parter este folosit ca o sală de pivniță și spălătorie. Camera de zi / bucatarie, baie cu cadă și un dormitor și un balcon panoramic și acces la terasa situată la primul etaj. De la balcon sau camera de zi la primul etaj, vă puteți bucura de minunatul apus de soare peste Voivodina. La laminatul etaj este prevăzută și are 3,5 camere și un mic balcon. Spațiul de sub acoperiș a fost deschis cu o galerie modernă și dotată cu o calitate ferestre de mansardă VELUX.
este încălzită în timpul iernii, cu încălzire centrală cu gaz, al doilea strat are, de asemenea, o sobă de teracotă, care încălzește ușor întreaga podea.
De pe terasa acoperita cu vedere proprie a hotelului grădină și pomi fructiferi organice ziua cu familia și prietenii se pot bucura. Un grătar din piatră (noi, de asemenea, folosi pentru fumat), este de asemenea disponibil.
Există o parcare privată pentru două mașini în afara proprietății.
Bucataria la primul etaj este complet echipat cu frigider, aragaz și aragaz, mașină de spălat vase și noi și în prețul casei incluse. televiziune prin cablu și H-DSL / telefon sunt disponibile.
Având în vedere că accesibilitatea din motive profesionale este limitat, vă rugăm să ne contactați dacă sunteți interesat și / sau întrebări prin e-mail cu numărul de telefon. Noi te sun înapoi cât mai repede posibil. Data-mutare în este negociabil, dar nu înainte de luna octombrie.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB