DE VÂNZARE Casă, Izbiste, Vrsac, Serbia, Zarka Zrenjanina 77, 26343 Izbiste

DE VÂNZARE - Cod. 38502

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 3000 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 1

Locație

Cel mai apropiat oraș important este Vrsac, la 14 km distanță. Pentru Belgrad (cu legătură cu aeroportul în 2 ore spre Germania, prin AirSerbia, de exemplu) este de aproximativ 90 km, în fața orașului Pancevo, la aproximativ 50 km. În Vrsac obțineți tot ce aveți nevoie pentru a trăi. Dacă nu vrei să faci fără infrastructură, aici vei găsi tot ceea ce îți dorește inima - de obicei oraș. Mulți fermieri și comercianți își vând hrana și bunurile aici pe piețe și în magazine în fiecare zi / săptămână. Cine vrea ca supermarketul și / sau magazinele de orice fel să aibă nevoie, îl vor găsi și aici. Orașul Vrsac este situat puțin deasupra Carpaților expiranți, cu munții în fundal foarte frumos să se uite. Activitățile sportive cum ar fi drumeții, ciclism montan, jogging, parapantă, motocross, mersul nordic, excursii cu bicicleta și excursii cu bicicleta sunt deja activități populare de agrement pentru rezidenți și turiști. Dacă doriți să aflați mai multe, vă rugăm să vă informați despre GoogleEarth și Wiki.

diverse
Vremea: din martie / aprilie temperaturile cresc la peste 20 de grade, în vara unele la 45 de grade cald, vara târziu deține până la sfârșitul lunii septembrie până la 30 de grade, de la sfârșitul lunii octombrie este deja îngheț. Iernile sunt aici alternativ ușoare (ianuarie în tricou) sau greu de -20 grade și o mulțime de zăpadă.
Această ofertă este ideală pentru 1-3 familii cu copii. Puteți să vă autosuficiente și să aveți pace absolută, dar vă puteți bucura și de beneficiile conexiunii la infrastructura existentă, pentru a afla dacă doriți și aveți nevoie. Acestea includ îngrijire medicală, lucruri cunoscute de viața de zi cu zi, etc ... Oferta include totul. Descrierea: casa, teren, Möbilar, atelier, gradina, etc ... vezi fotografii ... Daca sunteti interesat de intrebari pentru mine prin PN, Skype, Whatsapp, e-mail, apel, etc în perioada mijlocie aprilie până la sfârșitul lunii octombrie 2019.
Accesul la internet și la televizor sunt disponibile. Părțile interesate pot, de asemenea, să contacteze Skype, Viber și Whatsapp în orice moment. Mai multe imagini pot fi furnizate la cerere.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB