DE VÂNZARE Hotel, Kopaonik, Kopaonik, Serbia, Kopaonik

DE VÂNZARE - Cod. 31245

  • Tipologie: Hotel
  • Zona: 1400 m²
  • Camere: 18
  • Podea: 5

Hotel de vanzare in Serbia, Kopaonk

Hotelul este situat în centrul stațiunii. Clădirea de brand nou de luare 2014.

Apartamente:
Vila are 18 apartamente complet echipate, confortabile și spațioase, cu care se confruntă frumoasa panorama Kopaonik. Fiecare apartament are un living mare cu o canapea modulară, bucătărie completă, dormitor cu pat dublu și baie. Acestea sunt echipate cu două televizoare LCD, acces Wi-Fi gratuit și încălzire centrală. Fiecare poate găzdui 4-5 persoane.
depozitare schiuri
Fiecare apartament are dulap de schi. Ieșirea de stocare are acces direct la benzi de schi.

Parcare
Parcare privată lot disponibile.

afacere foarte profitabilă
Profit net = 350.000eur

Despre Kopaonik:

Kopaonik este cea mai mare stațiune de schi din Serbia, cu pârtii pregătite excelent, care oferă bucurie nelimitat la toate categoriile de schiori, de la începători până la cele cu înaltă calificare. Stațiunii de schi Kopaonik cuprinde de aproximativ 55 km de pârtii pentru schi alpin și la 12 km de pârtii pentru schi cross country (nordic). Pentru cei care se bucura de schi pe timp de noapte, am pregătit o centrare luminat în centrul stațiunii. În afară de faptul că, pentru cei mai tineri schiori și toți cei care fac primii pași de schi, am pregătit o zonă securizată „grădiniță de schi“, cu o bandă transportoare și un carusel care face abilități de învățare de bază schi mai ușor.

Toate pârtiile sunt bine conectat cu un sistem de telescaune și teleschiuri, cu o capacitate de peste 32.000 de schiori pe oră. Sistemul cuprinde un telescaun de șase locuri, cu o capacitate de 3.000 de schiori pe oră, 4 detașabile de mare viteză four seaters (cu o capacitate totală de 10.000 de schiori pe oră), 3 fix telescaunele cu patru locuri, cu o bandă de încărcare transportoare ( capacitate totală de aproximativ 6.200 schiori pe oră, două T-bar telescaune cu o capacitate de 2.400 de schiori pe oră și tip opt platou teleschiuri, cu o capacitate de 6.500 de schiori pe oră, precum și trei comunicante teleschiuri.

Mai multe detalii sunt disponibile la cerere, să contactați vânzătorul de mai jos pentru mai multe informații. Vorbim engleza și limba sârbă.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB