DE VÂNZARE 2 camere, Backa Topola, Vojvodina, Serbia, Nikole Tesle 4/3

DE VÂNZARE - Cod. 42661

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 59 m²
  • Camere: 2.5
  • Podea: 3

Apartament spațios într-un cadru pitoresc, care vine cu rezidență sârbă

Dacă ești un iubitor de natură și te bucuri de viața liniștită a unui sat pitoresc, atunci acesta este cu siguranță pentru tine. Aici vă puteți bucura de luxul de a trăi în mijlocul naturii și de confortul unei vieți moderne. Lacul, pădurea, magazinul, oficiul poștal, școala și stația de autobuz sunt toate la câteva minute de mers pe jos. Și cel mai apropiat oraș este la doar 10 km distanță, care are un lac mai mare. Celebrul spa geotermal roz din Pacir este la 14 km. Celebrul oraș turistic Subotica este la 30 de minute. Al doilea oraș ca mărime, Novi Sad, este la doar 60 km distanță. Trecerea frontierei cu Ungaria este de 45 km.

Proprietatea este liberă. Puteți obține cu ușurință un permis de ședere în Serbia pentru a deține o proprietate și vă puteți aduce familia. Serbia este un județ candidat la UE și se așteaptă să adere la Uniune până în 2025, astfel încât să puteți deveni rezident al UE cu această mișcare. Se poate aranja asistență în aplicarea pentru rezidență.

Apartamentul are doua dormitoare, un hol, o bucatarie si o baie. Există iluminare adecvată pentru fiecare spațiu din apartament. Suprafața covorului (suprafața netă utilă) este de 59 m². Cele doua dormitoare, bucataria si baia sunt toate spatioase. Și există un vestiar la intrare. Bucătăria este dotată cu dulapuri integrate, aragaz, cuptor etc. Și există o cămară și un balcon. Interiorul a fost recent pictat. Există și un subsol. Pretul este de 28.000 EUR inclusiv mobilier si electrocasnice si este gata de mutare.

Serbia este o țară sigură care prețuiește libertatea personală și financiară. De asemenea, sârbii sunt destul de drăguți și prietenoși.

Serbia este o adevărată destinație de investiții de frontieră și are un potențial investițional mare. Există o mulțime de forță de muncă ieftină vorbitoare de engleză. De asemenea, guvernul acordă diverse subvenții investitorilor străini.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB