DE VÂNZARE Casă, Bukovac, Novi Sad, Serbia, 22. Avgusta 92

DE VÂNZARE - Cod. 42786

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 230 m²
  • Camere: 7
  • Podea: 3

Casă de familie spațioasă în Bukovac, la aproximativ 15 minute cu mașina de Novi Sad, în Serbia. Casa semidecomandata cu trei etaje, construita in jurul anului 2001, ofera o priveliste nestingherita asupra acoperisurilor si campurilor catre Parcul National Fruska Gora. Bukovac este o suburbie naturală a orașului Novi Sad, cu magazine, școală primară, grădiniță și centru medical. Autobuzul public oprește la doar 5 minute.

Casa are o suprafata de aproximativ 230 de metri patrati iar proprietatea de aproximativ 350 de metri patrati.

Scara, zona de intrare și primul etaj au fost renovate cu faianță frumoasă cu aspect de lemn. O camera de la parter este folosita ca pivnita si camera de utilitate. Livingul cu bucatarie, baia cu cada si un dormitor precum si un balcon panoramic si acces la terasa sunt la primul etaj. De pe balcon sau din livingul de la primul etaj vă puteți bucura de minunatul apus de soare peste Voivodina. Bucataria de la primul etaj este complet utilata cu frigider, cuptor cu gaz si plita si masina de spalat vase noua si este inclusa in pretul casei. Sunt disponibile TV prin cablu și H-DSL/telefon.

La etajul superior este plasat laminat și are 3,5 camere și un mic balcon. Spațiul de sub acoperiș a fost deschis cu o galerie modernă și dotat cu ferestre Velux de înaltă calitate.

Iarna se incalzeste cu centrala termica pe gaz, al doilea nivel are si o soba cu faianta, care incalzeste intreaga pardoseala.

De pe terasa acoperită cu vedere la grădina privată cu pomi fructiferi și o mică grădină de legume, vă puteți bucura de zilele alături de familie și prieteni. Este disponibil și un grătar din piatră.

În fața proprietății există un loc de parcare privat pentru două mașini. Data mutarii este negociabila.

Casa si terenul sunt legalizate si toate actele sunt la avocatul nostru din Serbia. Casa poate fi vizitata oricand.

https://belgrad.diplo.de/rs-de/service/

O persoană fizică străină care are (nu) un loc de muncă remunerat în Republica Serbia poate (...) dobândi drepturi de proprietate asupra condominiilor și clădirilor rezidențiale ca un cetățean al Republicii Serbia.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB