DE VÂNZARE Casă, Lazarevac, Belgrade, Serbia, 13.sumadijske brigade

DE VÂNZARE - Cod. 40022

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 140 m²
  • Camere: 4
  • Podea: prizemno

De vânzare casă familială în centrul orașului Dudovica, proprietar personal, Municipiul Belgrad Lazarevac (10 km de Lazarevac și 60 km de Belgrad). Ambele case sunt situate la 13, strada brigăzii Sumadijska, nr. 11 și 13, cu un lot de 11,17 acri.
Este cea mai frumoasă parcelă din Dudovica (parcela este ideal plană), cu două case de familie pe parcelă, una de 100 m2 și cealaltă de 40 m2, un garaj de 20 m2 și toate facilitățile asociate (bucătărie cu perete de vară cu un nod umed, șopron etc.).
Casa este situată într-o zonă liniștită și este potrivită și pentru un magazin, deoarece pe partea din față a uneia dintre case era un salon de coafură cu un nod umed.
Casele sunt situate la 50 de metri de Autostrada Ibar și la 9 kilometri de Ljig și de noua autostradă Alexandru cel Mare.
Casa are energie electrică, apă, canalizare, asfalt, iar peste casă (la mai puțin de 10 metri de casă) este un centru de sănătate, poștă, secție de poliție, grădiniță, farmacie, școală elementară, stație de autobuz cu linia de autobuze locale 581 și autobuze locale. liniile 150 și 180 în care este valabilă ștampila autobuzului plus Belgrad (la 50 de metri de casa de pe autostrada Ibar există o stație de autobuz pentru autobuze interurbane în ambele sensuri), magazine, legalizate și înregistrate.
Încălzirea în rază (radiatoare) din casă este combustibil solid - cazanul este fabricat din lemn și cărbune.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB