DE VÂNZARE Casă, Melenci Spa Rusanda, Banat, Serbia, Lukicevo, Ive Lole Ribara 6

DE VÂNZARE - Cod. 43543

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 400 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 200

De vânzare este o casă familială mai nouă, cu o suprafață de aproximativ 200 m2, în satul modern și vecin Lukićevo, lângă Zrenjanin, cu un teren de aproximativ 4 ari.

Casa a fost construită în anii 80 ai secolului trecut fără economii în construcție. Casa are 5 camere, doua bai (una este in renovare) si o bucatarie plus doua balcoane si o terasa. Linie telefonica cu internet si centrala termica pe gaz cu calorifere, televiziune prin satelit. Parchetul de stejar este așezat pe coridoare, laminate în camere. Ferestre, jaluzele si usi PVC. O parte a casei este zidită cu blocuri „Toza Marković Kikinda”, iar o parte cu „cărămidă șvabă” (cărămidă de format mare). Coloane de beton in jurul intregii case, armare de 12 mm. Caldura, sunetul si hidroizolatia sunt realizate superb. În cadrul gospodăriei, există posibilitatea apariției mai multor unități locative cu aceeași intrare, sau exterioare, dacă doriți.

Așezarea a fost ridicată în raport cu împrejurimile și canalele de apă sunt în funcțiune, sistemul de canalizare din sat va fi instalat foarte curând, contractele au fost semnate. Creșă, grădiniță și școală elementară modernă în localitate, școli gimnaziale și colegii din oraș. Magazine, farmacie, poștă și piață în localitate. Linie de transport către oraș de mai multe ori în timpul zilei și nopții. Cartierul este complet liniștit și sigur, copiii se joacă pe stradă și merg singuri și/sau în grupuri de acasă la școală și înapoi. Drumul nu trece prin sat, doar călători intenționați, securitatea satului este la un nivel de invidiat iar casele sunt în mare parte frumoase și moderne (mulți locuitori locuiesc și lucrează în străinătate). Un parc mare, un loc de joacă, o sală de sport în aer liber și un teren de volei pe plajă în parc, precum și terenuri pentru fotbal, baschet, handbal și tenis sunt situate pe stadionul din sat, iar orașul vecin Zrenjanin este un oraș. a sportului. Apropierea orașului, diverse monumente culturale și locuri și evenimente turistice, la o distanță aproape egală de Novi Sad și Belgrad, îți permite să trăiești exact așa cum îți dorești - dacă îți place liniștea peisajului - cu siguranță o poți avea aici, iar dacă vrei dinamica aglomerației orașului, este doar la mică distanță. la cativa kilometri de tine...

Oportunitățile și posibilitățile de creștere și dezvoltare a viitoarei tale gospodării sunt literalmente nelimitate aici - de la închirierea spațiului de locuit în casă (pentru lucrătorii companiilor chineze și interne) până la producția agricolă pe teren (este suficient de mare pentru cel puțin două persoane). sere medii)...

Ne vindem gospodăria pentru că suntem cu toții de mult în străinătate și nu este o vânzare urgentă pentru noi, dar există și posibilitatea unei înțelegeri asupra prețului. Ne-am dori ca această casă să fie cumpărată de cei cărora le va plăcea să trăiască aici cu adevărat și să reușească măcar parțial, dacă nu la fel - să se bucure de viața aici la fel de mult ca și noi.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB