DE VÂNZARE Activitate comercială, Šabac, Šabac, Serbia, Svileuva

DE VÂNZARE - Cod. 43321

  • Tipologie: Activitate comercială
  • Zona: 300 m²
  • Camere: 5
  • Podea: Prizemlje

Oferta exclusiva! Vand complex de constructii in orasul Svileuva, construit in functia de baza a unui sat etno, cu o suprafata de teren de 3 hectare, la doar 3 km de Koceljeva si drumul principal Valjevo-Šabac. Pe langa complex, la o distanta de 200 de metri, trece drumul asfaltat L-1, care reprezinta o legatura transversala intre autostrada Valjevo-Šabac si autostrada Ub-Šabac, de care este legata direct printr-un drum de acces. deținut de iluminat public, cu șir decorativ de copaci veșnic verzi pe ambele părți. Distanța complexului de la Belgrad este de aproximativ 70 km, de la Novi Sad 100 km și de la Valjevo și Šabac 30 km fiecare. Amplasarea geografică a complexului este într-un loc considerat o stațiune de sănătate climatică datorită numărului mare anual de ore de soare, întâlnirii diverșilor curenți climatici, climatului blând și plăcut și conținutului ridicat de ozon din aer. Apropierea râului Tamnava adaugă și mai mult la atractivitatea locului în sine.

Complexul reprezintă o unitate spațială unică, constând dintr-o clădire principală situată central, patru clădiri rezidențiale separate, distribuite spațial și o clădire separată folosită pentru uscarea, coacerea cărnii și pâinii și pregătirea mâncărurilor în mod tradițional sârbesc. În clădirea principală se află o altă suită mare, un hol central, sanitare, o terasă mare de vară acoperită, o bucătărie, spațiu pentru camere frigorifice, depozite și cazane. Fiecare dintre apartamentele are o baie spațioasă și o terasă de vară acoperită. Suprafata totala a obiectelor construite este de aproximativ 300m2. Toate clădirile sunt dotate cu infrastructură și conectate prin căi de comunicații interne, construite într-o combinație de piatră naturală și beton. Această combinație a creat o fântână, o fântână centrală și un platou central de vară la umbra teiilor de două sute de ani. O atracție deosebită este fântâna săpată, care se caracterizează prin apă de o calitate excepțională și capacitate mare.

Starea actuală a lucrărilor de construcție a facilităților pentru turismul de familie și grup organizat, în conformitate cu dorințele și ideile personale ale potențialului cumpărător, permite adaptarea ușoară a complexului la scopul său principal sau transformarea lui în:

Tabăra sportivă și de agrement cu construcția de amenajări sportive și de agrement (piscine, terenuri de sport)
Tabere polivalente (școli în natură, tabere educaționale, organizare de sărbători în familie și de grup, organizare de seminarii și turism de congres, turism de vânătoare)
un centru de cazare, îngrijire și asistență pentru bătrâni etc.

Chiar și ținând cont de suprafața de teren disponibilă, există o opțiune pentru iubitorii de natură și sporturi ecvestre de a transforma instalația într-o fermă individuală cu un grajd de echitație, școală de echitație sau similar

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB