DE VÂNZARE Conac, Krupanj, Šabac, Serbia, Banjevac bb, 15314 Krupanj

DE VÂNZARE - Cod. 31181

  • Tipologie: Conac
  • Zona: 2500 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 1

Etno de uz casnic Banjevac este o idila rurale pentru plăcere și de afaceri, care se află în Serbia de Vest în apropierea râului Drina, la aproximativ 500 de metri deasupra nivelului mării, are un debit excelent de aer curat de munte, foarte potrivite Rose-vânturi, condiții climatice foarte favorabile și caracteristicile spa-uri de aer .
  
# Cea mai bună opțiune este să vină și să se uite la persoana. . .
  
Etno de uz casnic Banjevac a aranjat spatiu rezidential si utila de 225m², terenuri (teren) suprafata de 2.500m² si 1/1 este proprietate privată în numele Ljubica Vazmić.

Etno de uz casnic Banjevac are acces la un drum asfaltat, dispune de iluminat de energie electrică și de stradă, sursa privată și o priză de apă, canalizare proprie, încălzire cu combustibil solid (lemn), posibilitățile de conectare cele două părți ale telefon, internet si cablu TV.

În cadrul gospodăriilor Etno Banjevac sunt: ​​prune livada, gradina pentru cultivarea de alimente sănătoase, și meri, pere, cireșe, nuci, alune, struguri, mure și căpșuni.

# Dacă sunteți interesat putem oferi si echipamente de distilare a tuturor tipurilor de produse distilate de fructe - 80l volum kazan și 3 căzi cu volum total de 4000l.

Etno de uz casnic Banjevac este la distanță de 3,5 kilometri de la Krupanj și aproximativ 130 km de Belgrad. În Krupanj sunt: ​​Centrul de 2 Biserica de Sănătate, Centrul Cultural, Gradinita, elementar și Liceul, 3 bănci, oficiu postal, stația de autobuz, piață verde, secția de poliție, hotel, bazin de înot, sală de sport, facilități sportive pentru sporturi mici și mari , terenuri de tenis, 4 izvoare de munte, de 20 de poduri, pasarele de vară, parcuri și piste de rulare, o serie de magazine și cafea etc. serviciile posibile.

In apropiere se afla numeroase culturale, atracții istorice și turistice, biserici și mănăstiri - Sokograd, Munții Sokol, Rožanj, Mačkov piatra, Dobri Potok Manastirea Tronoša, Trsic, râul Drina, etc.

Etno de uz casnic Banjevac are condiții excelente pentru odihnă și relaxare, precum și care se ocupă cu diverse activități economice și turistice.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB