DE VÂNZARE Casă rustică, Novi Sad, Vojvodina, Serbia, S. Dimitrijevica

DE VÂNZARE - Cod. 31743

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 130 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 0

Casa în Sajkas, la 20 minute de la Novi Sad. Dimensiunile terenului este de 15 de acri și 112 m2 (un pic mai mult de 1600 m2). In fata casei de 130 m2, o fantana mare, cu podul și insula, care este plantat cireșe, Saleta cu Izidane gratar, care este dimensiunea de 140x70 cm, un loc pentru piscina, fântână și începe bazele și pereții de o alta casa dimensiunea 12x7 m ( efectuată de către primul panou, astfel încât acesta poate fi utilizat în alte scopuri, noi fundații și pereți sunt construite pe locul unde au fost deja obiecte, astfel încât proiectul de proprietate nu se schimbă și nu necesită modificarea obiectului planului). În a doua parte a parcelei este o livada mare și grădină. Lățimea terenului este de 17 m și există o intrare separată pentru mașină. În fața casei a plantat teii, care fac o nuanta frumos. Zidurile sunt foarte groase, astfel încât nu este nevoie de aer condiționat. Curtea este plină de verdeață, pace și liniște. Multe flori, fructe (alune, caise, gutui, zmeură, mure, cireșe, struguri, fructe de soc), mirosul de fructe și susurul apei ...
Casa este compusa din 3 dormitoare foarte mari, 1 mai mică cameră, bucătărie este o separată și nouă, croitor-a făcut, baia este mare și încălzitorul de apă se află în cămară, astfel încât estetica nu contează în baie. Există două intrări, față și spate, prin bucătărie. Jumătate din casa este o clădire veche, o parte în cazul în care există o camera, sala de mese, bucatarie, baie, hol si camera de depozitare a fost construit noi și totul este sub un singur acoperiș. Bucataria este complet nou.
Proprietatea este înregistrată, deținută 1/1, apă, telefon, internet, IPTV. Costurile sunt foarte mici, deoarece există costuri de IT ca în apartamente, și o bună izolare termică, din cauza zidurilor groase. La 3, la 4 minute de mers pe jos de strada principală și autobuze. La 6 minute de mers la grădiniță, școală, oficiul postal, 3 farmacii, 4 supermarketuri (Idea, Percy x3, TSV, cocktail x2), mai multe magazine mici, buticuri, 2 macelari, brutari patru, 4 saloane de coafură, restaurante, baruri. . . totul este foarte aproape. Străzi au fost curățate, cu iluminat stradal frumos, trotuare si banci noi si doua noi locuri de joacă pentru copii. Construirea unui centru comercial, un plan și un parc acvatic.
Pretul poate varia în funcție de faptul dacă casa vândute împreună cu toate lucrurile sau nu. Cele mai multe dintre lucrurile nu mai vechi de trei ani.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB